Rotterdam

Nieuwbouwproject in Rotterdam

In de populaire nieuwbouwwijk Heijplaat zijn in 2015 de eerste woningen opgeleverd. Met de inrichting van de wijk wordt ingespeeld op het historisch landschap.

In deze rijwoningen zijn antracietgrijze K-vision kozijnen toegepast van het type Cube, met de strakke en moderne rechte hoekverbinding.

Er is ook gekozen voor de Egtiss kunststof voordeuren in diverse uitvoeringen. Een aantal deuren hebben de bijpassende kleur antracietgrijs, andere deuren zijn juist uitgevoerd in een fraaie contrasterende kleur oranje

Vlissingen

Starterswoningen Vlissingen

Het betreft hier een nieuwbouw project van 18 koopwoningen.  Dit project is een initiatief van de gemeente om starters aan een eigen nieuwbouw koopwoning te helpen.

Daarnaast zijn er nog 10 gezinswoningen die verhuurd worden en daarvan zijn er 6 energieneutraal gebouwd. Hier zijn toegepast de K-vision 88+ kozijnen en Egtiss voordeuren.

Er is hier gekozen voor het 88+ systeem omdat het naast besparing op energie ook een hoge mate van comfort voor de bewoners betekent.

Den Haag

De Zuidlarenstraat is een bijzondere plek in Den Haag. De Zuidlarenstraat bevindt zich in een moderne nieuwbouwwijk in Den Haag zuidwest. Alle voordelen van het wonen in een grote stad met de kleinschalige sfeer van een woonwijk, het beste van twee werelden!

In dit project zijn de kunststof kozijnen (K-Vision Cube) gebruikt. Het bijzondere aan de project zijn de afwijkende hoekkozijnen waarbij het kozijn de hoek omgaat zonder tussen stijl.

Giessenburg

Het echtpaar Van Wijk heeft in 2014 in eigen beheer een nieuwe, vrijstaande woning gebouwd. Het huis is een eigen ontwerp, maar voor de technische details hebben ze onze hulp ingeroepen.
Samen hebben we een bestektekening gemaakt waarin alle materialen – zelfs merk en type! – nauwkeurig waren omschreven.

Na zorgvuldige voorbereiding koos de familie voor het gemak en de duurzaamheid van kunststof kozijnen.

“We hebben diverse showrooms bezocht, want er is namelijk best veel verschil in kwaliteit”

Toen kwam de advertentie van WDH Kozijnen in een regionaal dagblad voorbij. “We hebben een afspraak gemaakt en de showroom van WDH Kozijnen bezocht. Het voelde meteen goed. Ze dachten mee met onze wensen en kwamen zelf ook met goede oplossingen. Daarnaast zijn zij al jarenlang specialist in kunststof kozijnen”.

Voor deze familie gaf de kwaliteit samen met de drievoudige beglazing en de garantie de doorslag. Daarnaast zijn ze gevallen voor de mooie uitstraling van de K-vision kozijnen, de houtlook aan de buitenzijde en de chique matte afwerking aan de binnenzijde.

Boerderij in Waalre

Deze prachtige boerderij is gelegen in Waalre. De oorspronkelijke houten kozijnen zijn vervangen door onderhoudsarme kunststof kozijnen van K-vision.Niet alleen de vorm van de kozijnen, maar ook de kleurstelling is erg belangrijk om het oorspronkelijke karakter van de gevel te behouden.De K-vision City kozijnen zijn hier uitgevoerd met (houtnerf)folie. Om de klassieke uitstraling in de gevel terug te brengen is gekozen voor ivoorkleur (RAL 1015) en de kleur dennengroen (RAL 6009)Het bijzondere van het K-vision City kozijn is de historische uitstraling van de klassieke schuiframen, maar in werkelijkheid is het een modern draaivalsysteem. Het lijkt op een schuifraam, zelfs inclusief het verspringende glasvlak en de unieke rechte profielvorm.

Alphen aan de Rijn

Thermisch onderbroken profielen.
Maximale U-waarde.
Nastelbare RVS tandem wielstellen op RVS rail.
Aluminium handgreep aan binnen- en buitenzijde.
Espagnoletsluiting met verstelbare sluitnokken en kierstand, met hele (60mm)of halve eurocilinder (30mm)
Schuifvleugel aan binnenzijde
Inbraakwerend klasse 2
Maximale lucht-/waterdichtheid
Geluidsreductie: Rav 38dB(A)
Maximaal bedieningsgemak