K-VISON TREND

Trend, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, is een verdiepte profilering met schuine dagkanten voor perfecte waterafvoer. De gladde sponning is eenvoudig te reinigen. Trendkozijnen zijn te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag. De grote versterkingskamer zorgt voor stabiele ramen en deuren.

 

Verdiept of terugliggend is geen bijzondere eigenschap meer. Uniek is echter de mogelijkheid de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. “Opdekdeuren” zijn dus verleden tijd.

 

De kozijnen hebben een meerkamer principe en met een berekende isolatiewaarde van U= 1,5 leveren ze een gunstige bijdrage aan de EPC. Daarnaast voldoen ze aan de gestelde eisen voor weerstandsklasse 2.

Naast de traditioneel gelaste 45 graden hoek, zijn Trendkozijnen ook leverbaar met een recht verstek verbinding (RV), waarbij de tussenstijlen en –kalven worden gecontramald.

K-VISON CUBE

De doorontwikkeling van het K-Vision City profiel (verticale schuiframen) heeft geresulteerd in een unieke kubusvormige uitstraling. 

 

Cube is een aanvulling op de vertrouwde K-Vision profielen en heeft dezelfde technisch hoogstaande specificaties. Met name in nieuwbouw projecten waarbij een hoekige vierkante, oftewel traditionele uitstraling vereist is, voldoet Cube aan deze esthetische eisen. Bovendien is Cube uitermate geschikt voor montage achter het metselwerk.

K-Vision Cube wordt standaard geleverd met een recht verstek verbinding (RV), waarbij de tussenstijlen en –kalven worden gecontramald.

K-VISON CLASSIC

De vlakke traditionele profilering wordt onder de naam Classic op de markt gebracht.
Classic kan op speelse wijze in de gevel worden toegepast, vaak voor de nieuwbouw. Ook hier wordt er gebruik gemaakt van een basis van 70 mm. Alles heeft te maken met smaak en het soort project waarin de kozijnen worden geplaatst. Met de Classic variant heeft u ruime mogelijkheden en kan bijvoorbeeld toegepast worden in moderne nieuwbouwprojecten en als alternatief voor aluminium kozijnen.

K-VISON CITY

K-VISION City kozijnen kunnen toegepast worden in binnensteden en grachtenpanden, maar ook in rustieke landhuizen en boerderijen.

Het K-VISION City kozijn heeft de historische uitstraling van de bestaande schuiframen, maar is in werkelijkheid een modern draaivalsysteem. Het uiterlijk van het bestaande schuifraam blijft dus wel behouden, inclusief het verspringende glasvlak en de unieke rechte profielvorm.

Met de speciale tussendorpel is het City kozijn uniek, doordat:
1. het glasvlak in het vaste bovenlicht verspringt ten opzichte van het glasvlak in het draaivalraam
2. de kozijnstijlen en de bovendorpel echt recht zijn
3. de onderdorpel schuin is

Deze drie punten zorgen voor een historische uitstraling, gecombineerd met het comfort van een draaivalraam.

K-VISION City kozijnen zijn loodvrij en 100% recyclebaar, in ieder draaideel zit standaard gerecycled materiaal. Doordat de kozijnen uitstekend geïsoleerd zijn, kan er bespaard worden op energie. Dankzij de lange levensduur is het mogelijk te besparen op onderhoudskosten.

Het beste wat de kozijnenindustrie qua look en feel kan bieden op dit moment K Vison City